Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Vino

Martini Riserva Speciale Ambrato

0,75 l
Oprema steklenice: BREZ
Vsebnost alkohola:18 %
Redna cena z DDV:15,99 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Martini že od leta 1863 ponosno proizvaja vermute iz regije Piemont. Martini Riserva Speciale je novo ustvarjen vermut v dveh različicah: Rubino in Ambrato. Ustvarili so ga Martinijevi mojstri, da bi z njim počastili tradicionalen način priprave vermuta, kot so ga poznali Martinijevi mojstri zelišč že pred več kot 150 leti.

Martini Riserva speciale Ambrato je narejen iz skrbno izbranih italijanskih vin (prevladuje beli muškat iz zaščitenega geografskega območja Asti v regiji Piemont - Moscato d'Asti DOCG), mešanih z ekstrakti eksotičnih zelišč (npr. rumeni kininovec in kitajska rabarbara) in zorjen v tradicionalnih tino hrastovih sodih. Rezultat je vermut s cvetno medenimi, nežno grenkimi notami in polnim karakterjem. Uživajte ga v enostavni kombinaciji s tonikom, v klasičnih koktajlih (npr. Gin & IT) ali v t.i. belih žganih pijačah kot sta gin in vodka.

Izdelek vsebuje sulfite.

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne