Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Champagne

Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old

0,75 l
Oprema steklenice: BREZ
Vsebnost alkohola:12 %
Cena brez DDV:60,73 €
Cena z DDV:74,09 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Šampanjec Extra Brut Extra Old je Dominique Demarville, Chef de Caves, ustvaril z mešanjem cenjenih vin iz rezerv, se poglobil v bistvo Yellow Label in jo s tem predstavil v novi bistrini. Z nekaj vini, celo iz leta 1988, je Extra Brut Extra Old nadvse inovativen šampanjec, ki združuje najboljše iz zgodovine hiše. V skladu s tradicijo Maison Veuve Clicquot in kot odraz svoje dolgoletne zgodovine strokovnega znanja mešanja vin so vina, zajeta v Extra Brut Extra Old, najmanj tri leta zorela na drožeh v sodih.

Zorenje šampanjca Extra Brut Extra Old se nadaljuje v steklenicah, ki so shranjene v kleteh še tri leta pred degoržiranjem.

Upoštevajoč bogastvo polnega telesa vin iz rezerve v šampanjcu Extra Brut Extra Old ima mešanica zgolj zelo majhen odmerek sladkorja 3 g/l. Kot končni rezultat si vino z Yellow Label deli njeno moč, svežino, jakost arome in svilnat okus ter vse to razkriva v še jasnejši obliki.

 

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.

Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne