Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Viskiji » Ardbeg

Ardbeg An Oa

0,7 l
Oprema steklenice: V ŠKATLI
Vsebnost alkohola:46,6 %
Redna cena z DDV:55,88 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Ardbeg An Oa je dimljen, sladek in zaokrožen enosladni viski. Navdahnil ga je istoimenski Mull of Oa, rt, ki varuje destilarno Ardbeg pred divjimi atlantskimi nevihtami. Viski vsebuje vse kontraste najbolj neokrnjenih točk otoka Islay, kjer nevihta sreča mir.

Zaokrožena kompleksnost viskija Ardbeg An Oa nastane v zbirni sobi destilarne, kjer so viskiji, ki se starajo v različnih vrstah sodov, združeni z Ardbeggiansko alkimijo, ki ustvari šilce s široko paleto zaokroženih okusov.

Dr. Bill Lumsden, vodja destiliranja in proizvodnje viskija Ardbeg, je dejal: "Zaokrožene in nežno dimljene arome viskija Ardbeg An Oa odražajo vse kontraste rta Mull of Oa, z notami kremaste karamele, janeža, datljev in s ščepci breskve in banane. Gladka in kremasta tekstura viskija v ustih pričara izredno sladkost sirupa, saj se mlečna čokolada, pomaranča in dimljeni čajni listi mešajo s sladkimi začimbami, vonjem cigar in, kar je nenavadno, na žaru pečenimi artičokami. V ustih pa pusti dolgotrajen in dimljen zaključek."

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne