Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Darilno

Moët & Chandon Rosé Impérial Emoji Edition

0,75 l
Oprema steklenice: DARILNA
Vsebnost alkohola:12 %
Cena brez DDV:39,28 €
Cena z DDV:47,92 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

To sezono Moët & Chandon predstavlja kreativen jezik ljubezni z omejeno izdajo emotikonov Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition za 2017. Eden od najbolj elegantnih načinov, kako povzdigniti vsak #moetmoment, ki ga navdihuje ljubezen: romantična ljubezen in ljubezen do prijateljev ter družine.

Emoji simboli in emotikoni so postali način komunikacije, vsak dan se namreč uporabi približno šest milijard emoji simbolov. Kot univerzalni in večgeneracijski jezik čustev so odličen način, kako deliti eno od najmočnejših čustev – ljubezen!

Z navdihom kreativnega in izraznega sveta emoji simbolov in emotikonov vam Emoëtikoni Moët & Chandon omogočajo, da delite in ljubite ZDAJ, v značilnem stilu hiše Moët & Chandon. Povejte, kaj vam leži na srcu ter osebno prilagodite vaše sporočilo – in steklenico! – z Emoëtikoni, skupino slik, ki vključuje steklenice šampanjca in flavte, oči, ustnice, sončna očala v obliki srca, glasbene note, smeškote, besede pop!, kiss (»poljub«), love (»ljubezen«) in več. Emoëtikoni vam nudijo neskončno barvitih in stilskih načinov izražanja ljubezni.

Steklenica Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition je odeta v prazničen roza rokav z eksplozijo Emoëtikonov, ki padajo izza etikete. Odlepite sprednjo etiketo steklenice in odkrijte še druge nalepke z Emoëtikoni ter osebno prilagodite steklenico in jo podarite svojim najbližjim.

Emotikoni Moët & Chandon Emoëticons so vam na voljo tudi za osebno uporabo na spletu. Prenesite jih s spletne strani www.moet.com.


Izdelek vsebuje sulfite.

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.

Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne