Podrobnosti
Decanter World Wine Awards 2023: srebrna medalja
Glavno vlogo prepuščajo naravi. Skušajo jo čim bolje razumeti v vinogradu in kleti ter tako pridelati najboljše vino, ki naj odraža značilnosti oziroma karakter terena in podnebnih pogojev (terroir) ter sort, iz katerih je pridelano.
Način pridelave: klasična metoda
Sortni sestav: modri pinot (75–85 %) za karakter in aromatičnost, rebula (15–25%) za eleganco in svežino
Zorjenje penine na kvasovkah: min. 24 mesecev (v povprečju 30 mesecev)
Nepovreti sladkor: brut (suho) 6–7 g/l
Skupne kisline: 6,0 g/l
Izdelek vsebuje sulfite.
Informacije
Kontakti
Bodite obveščeni
Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.
Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.
Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več: