Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Darilno

Ruinart Cellar Case

Oprema steklenice: Lesen boks
Cena brez DDV:30,00 €
Cena z DDV:36,60 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

S priročnim in igrivim lesenim zabojem si lahko ustvarite svojo vinsko klet za hrambo šampanjcev Ruinart. Zaboj za štiri steklenice Ruinart je pravokotne oblike, več zabojev pa je mogoče zlagati enega na drugega kot igračo. Tako lahko Ruinartov kotiček ustvarite v vaši vinski kleti ali na odprtem kot del vaše notranje opreme. Rezultat odlično zamišljenega sistema za odpiranje spredaj je, da lahko preprosto dostopate do steklenic.

 

Ruinartove značilne steklenice imajo še vedno isto obliko kot originalne, uporabljene na začetku 18. stoletja, v enem zaboju pa dobite štiri. Izbirate lahko med naslednjimi šampanjci: R de Ruinart, Ruinart Rosé ali Ruinart Blanc de Blancs. Ko odprete drsna vrata na zaboju, takoj zagledate steklenice in jih lahko preprosto vzamete iz zaboja.

 

Ta sodobni zaboj je kljub temu avtentičen in eleganten z vžgano oznako na vsaki strani, ki spominja na prvotne postopke. Ime in grb hiše lahko določite na prvi pogled, kar je zelo pomembno, če je vaša vinska klet že dobro založena.

 

Zaboj za v klet Ruinart je v celoti izdelan v Franciji iz lesa, ki prihaja iz ekološko upravljanih gozdov.

 

Na voljo le v prodaji s šampanjci Ruinart (min. naročilo 4 steklenic).

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.

Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne