Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Viskiji

Whyte&Mackay Special

0,7 l
Oprema steklenice: Brez
Vsebnost alkohola:40 %
Cena brez DDV:12,15 €
Cena z DDV:14,82 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

BARVA
Bogata, z zlatimi poudarki.
BUKET
Poln in zaokrožen s privlačno svilnato paleto mehkih odtenkov, ki takoj pridejo do izraza. Brezhibna uravnoteženost, kjer ne prevladuje nobeden od sladnih ali žitnih viskijev. Postopek dvojnega staranja zagotavlja trajno in popolno združitev 41 sestavin.
To je ključ do uspeha te mešanice viskija – v tako dolgem času se starani sladi spojijo in uskladijo. Mešanica sladnih viskijev se hrani v destilarni v sodih za sherry, kjer med prvim staranjem odleži nekaj mesecev. Enostavno pustijo, da čas opravi svoje. Mešanici nato dodajo šest različnih žitnih viskijev in jo prelijejo v nove sode za sherry, da omogočijo še drugo staranje pred ustekleničenjem.
OKUS
Skladnost okusov in skrbna priprava sta veličastna nagrada za brbončice. Ko pustimo tej plemeniti žgani pijači, da se prelije po jeziku, se v toplih ustih sprosti še obilje dodatnih medeno sadnih okusov. Zapeljivo mehki, bogati toni pokukajo iz ozadja, nato pa prepustijo prostor prijetni toplini pookusa, ki se še dolgo mudi v ustih.
Ta izjemna mešanica je pravi izraz svojih žlahtnih ustanoviteljev.

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.

Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne