Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Vino

Martini Rosso

0,75 l
Oprema steklenice: Brez
Vsebnost alkohola:15 %
Redna cena z DDV:9,49 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Zapletena sestava in vonj
Originalni recept je leta 1860 razvil Luiggi Rossi. V svoji srčiki nosi ta pijača italijanska zelišča, ki se spajajo z vonji eksotičnih gozdov, kar prinaša pijači uravnoteženost arom z zeliščnim in trpko-sladkim značajem. Zelo osvežujoča in navdihujoča pijača.

 

V Martiniju se skriva posebna lepota. Kot rezultat predanosti in strasti je nastal pred davnimi 140 leti. Martini sta ustvarila dva izjemna moška, Alessandro Martini in Luigi Rossi. Alessandro je bil živahen podjetnik, Luigi pa zelo domiseln obrtnik. Delila sta vizijo o stvaritvi unikatnega izdelka, ki bi predstavljal najfinejšo italijansko kvaliteto in eleganco. Leta 1863 sta predstavila svojo mojstrovino in v trenutku dosegla mednarodno slavo. Dandanes se delo nadaljuje v duhu dveh mojstrov izumiteljev. Navdih ostajajo naravne, čiste sestavine: vino in rastline. Da bi zagotovili najvišjo kakovost, si predani mojstri izdelovanja Martinija vedno vzamejo dovolj časa ter se nenehno prilagajajo spremembam letnih časov. Za izdelavo Martinija uporabljajo 40 rastlin iz vseh kontinentov sveta. Skrivno formulo pa Martinijevi mojstri skrbno varujejo. Aromatična zelišča, dišeče rože in sadje, eksotični les, redke korenike in privlačne začimbe … vse te rastline se spajajo v čudovit okus in vonj Martinija.

 

Izdelek vsebuje sulfite.  

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne