Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Rum

Bacardi Carta Blanca

0,7 l
Oprema steklenice: Brez
Vsebnost alkohola:37,5 %
Redna cena z DDV:16,35 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Bacardi Carta Blanca rum je drugačen od drugih, saj zaradi svojega uravnoteženega okusa okus pijač dopolnjuje, in ne dominira. Je lahek, svež, čist in osvežilen. Njegov odlični okus je navdihnil pionirje izdelovanja koktajlov, ki so z njim ustvarili celo vrsto novih mešanih napitkov in sestavili recepte, ki so nato postali klasika naslednjih generacij: na primer Mojito in Daiquirí. Danes, več kot stoletje in pol po izumitvi, je Bacardi Carta Blanca še vedno osnovna sestavina za mešanje koktajlov.

 SUH & PREFINJEN

Preden je Don Facundo Bacardi napisal novo recepturo, so bili beli rumi ostrega okusa, neobdelani in nerafinirani. Leta 1862 je po 10-letnem predanem delu ustvaril popoln rum, rum Bacardi Carta Blanca.

OPOMBE POKUŠEVALCA (DEGUSTATORJA)

Prepoznavne note vanilje in  mandljev, ki se razvijejo med zorenjem v belih hrastovih sodih, značilni nežni karakter pa se izoblikuje med obdelavo s skrivno mešanico oglja.

PREDLOG ZA SERVIRANJE

Popolna uravnoteženost subtilnih in nežnih not pomeni, da ne prevladuje kot gin in ne izgine kot vodka – zato je popolna sestavina za pripravo klasičnih koktajlov kot je Mojito in modernih mojstrovin kot je koktajl Knight Cup. 

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne