Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Cognac

Hennessy Paradis

0,7 l
Oprema steklenice: Škatla
Vsebnost alkohola:40 %
Redna cena z DDV:1.204,14 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Paradis je narejen iz zaporednih mešanic prestižnih eaux-de-vie ('vode življenja'), včasih iz več sto, ki prihajajo iz štirih grands crus pokrajine Cognac. Ključni sestavini te mešanice sta La Grande Champagne in La Petite Champagne. Nekatere od teh eaux-de-vie so bile shranjene v kleti ustanovitelja in najstarejše med njimi so iz leta 1870. Te dragocene eaux-de-vie so se starale izključno v sodih iz hrastovega lesa Limousin, ki so že oddali svoj najbolj značilen tanin.

BARVA
Bakreno zlata barva.

TEKSTURA
Konjak ima mehko žametno teksturo.

AROMA
V sebi skriva subtilni vonj popra, začinjeno noto, omehčano s cvetno aromo, ki izraža pretkanost in eleganco. Precej zelo nežnih odtenkov kardamoma in cimeta ter arome kristaliziranega sadja sledijo vonju suhega cvetja. Nato ostanejo drugi, bolj zapleteni vonji, kot je vonj po medu in tartufih ali po divji vrtnici, ki se hitro prebijejo v ospredje in se nato nežno razlijejo.

OKUS
Začinjeni in kristalizirani sadni vonji vstopijo v paleto okusov na mojstrski način. Nato se ta intenzivnost in moč okusa počasi razvije v ustih in sprosti se vrsta arom, katerih zapletenost in prefinjenost je mnogo težje prepoznati kot tiste, ki jih zavonjamo. Nič ne izgine, vse se postopoma prebije na površje. Arome zasedejo svoje mesto in se oblikujejo v svilnato harmonijo okusa, ki dolgo ne izgine.

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne