Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Champagne

R de Ruinart

0,75 l
Oprema steklenice: Brez
Vsebnost alkohola:12 %
Redna cena z DDV:47,58 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Odkrivanje šampanjca Ruinart je vstop v svet najstarejše šampanjske hiše, ki že od leta 1729 oblikuje svoje mešanice vin v vedno enako zahtevnem duhu čistosti, sijaja in elegance, ki odlikujejo okus Ruinart.

BARVA

Ruinart Brut je rumene barve z zlatim lesketom in sijajem, ki spominja na kristal. Nežni in živahni mehurčki se dvigajo v lahki in dolgotrajajoči liniji.

VONJ

Vonj tega šampanjca je nežen, svež in saden z notami belega sadja (hrušk) in s kančki suhega sadja (lešniki in mandlji). Vonjem belega cvetja, kot so akacija, glog in šipek, se pridružujejo gurmanski vonji po svežem maslu in dunajskem pecivu.

 

 

OKUS

To je popolnoma uravnoteženo vino s polno teksturo. Prevladuje svežina in ta cuvée je čudovito zaokrožen, polnega okusa in z izjemno dolgim zaključkom.

OKUŠANJE IN PREDLOGI ZA KOMBINIRANJE S HRANO

Ruinart Brut je odličen kot aperitiv, je pa tudi popoln partner za ves obrok. Postrežemo ga lahko z lahkimi in nežnimi jedmi, kot so pražene pokrovače, sole meunière (morski list po mlinarsko) ali piščančje prsi.

SESTAVA

Ta šampanjec je mešanica vin iz grozdja vrste chardonnay (40 %) in modri pinot (60 %).

 

Izdelek vsebuje sulfite.  

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne