Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Spritz

Chandon Garden Spritz

0,75 l
Oprema steklenice: Brez
Vsebnost alkohola:11,5 %
Redna cena z DDV:17,08 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Chandon je s popolnoma uravnoteženim sladko-grenkim okusom ponesel klasični aperitiv Spritz na novo raven z najboljšimi sestavinami in izjemnim penečim vinom, ki ju je združil v Garden Spritz. Chandon Garden Spritz dvigne izkušnjo penečega vina na novo raven. Kombinacija penečega vina Chandon z grenkim likerjem, izdelanim iz naravnega izvlečka pomarančnih lupinic, skrbno izbranih dišavnic in pomaranč Valencia lokalnega izvora, je eleganten aperitiv.

Sveže in naravne sestavine, brez umetnih barvil, brez umetnih arom.
Vsebuje pol manj sladkorja v primerjavi z drugimi Spritzi.

Chandon Garden Spritz nalijte v velike kozarce. Dodajte 3–4 ledene kocke in dekorirajte z rožmarinom ali cimetom in rezino suhe pomaranče.

Garden Spritz se odlično ujema s pikantno azijsko kuhinjo, sušijem in sašimijem, starim čedarjem, sušenim eksotičnim sadjem in oreščki.

Poreklo: grozdje sort chardonnay, modri pinot in semillon iz argentinskih vinogradov Mendoza proizvajalca Chandon je združeno in nato dvakrat fermentirano v izjemno penino. V mešanico je pred stekleničenjem dodana aromatična grenčica v kombinaciji z začimbami in pomarančami Valencia (suhe lupinice in meso).

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne