Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Gourmet

Olivetumdivinum Kalamota 0,25 l

0,25 l
Oprema steklenice: Brez
Redna cena z DDV:12,80 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Olivetumdivinum Kalamota je oljčno olje iz vrst: belica, leccino, pendolino, leccio del corno in maurino. Aroma ima bogate note artičoke, zelišč, rožmarina, radiča, cikorije in rukole. Njen okus je zaokrožen in močan, z lepo uravnovešeno grenkobo in rezkostjo. Predstavlja oljke, ki imajo očiten pečat zaradi svoje rasti neposredno ob morju.

Olivetumdivinum Kalamota zbistri vašega duha in vas ponese nazaj k trenutkom, ki božajo dušo in srce.

 

O posestvu Dimnik Estate:
Dimnik Estate leži sredi mediteranske istrske pokrajine v bližini morja. Narava, ki so jo uredile pridne roke, prav vsakega navda z občutkom spoštovanja. Posestvo je varno zavetje za raznolike rastlinske in živalske vrste ter oaza sprostitve za vse obiskovalce, ki lahko uživajo v pogledih na veličastno naravo in morsko gladino.
Vpliva poletnega maestrala in zimske burje ustvarjata edinstveno klimo, zaslužno za posebno kakovost pridelkov v oljčniku in vinogradu. Z biodinamičnim pristopom in trajnostno agrikulturo skrbno pridelujejo oljke in grozdje že vrsto let. Na posestvu raste 10.700 oljk, kar 12 različnih vrst. Oljke se obirajo ročno in dnevno hladno stiskajo, da zadržijo vse najboljše sestavine.

Tradicija družine Dimnik izhaja iz medicine, skrbi za zdravje in dobro počutje ljudi. Vse, kar ljudem koristi, v osnovi izhaja iz narave, ki jo moderni človek na novo odkriva. S svojim delom želijo vzpostaviti vez med ljudmi in naravo ter jim ponuditi neokrnjene izdelke brez sledi onesnaženja. Čeprav so šele na začetku dolge poti, je njihov cilj pridelati vino in oljčno olje najvišje kakovosti na okolju in ljudem prijazen način.

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne