Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Vino

Terrazas Malbec 2018 by the Case

6 x 0,75 l
Oprema steklenice: TK
Vsebnost alkohola:14 %
Redna cena z DDV:95,89 €
Posebna cena z DDV:86,30 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

ZNAČILNOSTI VINA

100 % Malbec, Mendoza, Argentina. Je vino, ki je pridelano na posestvu in izstopa zaradi svoje intenzivne arome in zapletenosti.

NA VINSKI KARTI

Grozdje terrazas je ročno obrano v izbranih vinogradih na posestvu v Terrazas de los Andes, v najboljših delih Mendoze v Argentini. Terrazas Malbec raste na idealni nadmorski višini 1067 metrov na argentinskem območju, ki je najbolj primerno za sorto malbec, vistalba. Ima mesnato teksturo, privlačno globino in uravnoteženo kislost.

OKUS IN UJEMANJE S HRANO

• Barva: globoka vijoličnordeča.
• Aroma: napolnjena s češnjami, suhimi slivami, rozinami in delikatnimi cvetličnimi vijolicami ter dišavami pražene vanilje.
• Okus: zelo zaokrožen in dobro strukturiran, mesnat s čvrstimi tanini. V dolgem zaključku ponuja razkošne lastnosti, krepek volumen in intenziven sadni okus.
• Najbolj se poda h govedini in divjačini ali k rahlo začinjenim jedem, jedem na paradižnikovi osnovi ter k latinskim in mednarodnim jedem.

OCENE V MEDIJIH

• Terrazas de los Andes Winery: uvrstitev med 100 najboljših vinskih kleti (W&S 06), med 20 najboljših vinskih kleti Global Value (WS 05), 17-krat doseženih +90 točk (WS & WE).
• Terrazas Malbec: 92 točk W&S, bronasta medalja Decanter (04), 91 točk WE, 90 točk WS, uvrstitev med 50 najboljših Best Value Reds Decanter (03), 91 točk, Smart Buy, WS, #1 Argentina/#53 World WS, uvrstitev med najboljših 100 (02), 5 Stars Decanter (01), 90 točk WS (00), 88 točk WS, 90 točk WE (99).

VINOGRADI

Mešanica je značilna za ta okoliš. Grozdje prihaja iz najboljših vinogradov Malbec iz Vistalbe, ki se nahajajo na nadmorski višini 1067 metrov. Malbec je tradicionalno gojen na posestvu (vino z geografskim poreklom), na katerem se tradicionalno izvaja naraven način namakanja.

VRENJE

Maceracija poteka 3-5 tednov. Le prosto tekoče vino je prestavljeno v 80 % francoske in 20 % ameriške sode. 1/3 od njih je starih eno leto in 1/3 dve leti. Vino je v njih dvanajst mesecev, potem pa je ustekleničeno.

 

Izdelek vsebuje sulfite. 

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne