Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Paketi

Tris Patrón

0,7 l
Oprema steklenice: V ŠKATLI
Vsebnost alkohola:40 %
Redna cena z DDV:164,98 €
Posebna cena z DDV:149,83 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Combo ponudba tekil: velja samo na spletu

Tekila Patrón Silver je svetlo žganje razreda ultra-premium. Tekila je narejena iz 100 % najfinejše modre agave weber. Izdelana je ročno in v majhnih serijah. Je blaga in nežna, ter se zlahka meša v mnogih koktejlih. Vsako ročno oštevilčeno steklenico iz recikliranega stekla izdela umetnostni steklar. Za poznavalce.

Patrón Reposado se v povprečju stara šest mesecev v hrastovih sodih in združuje svež in čist okus tekile Patrón Silver s pridihom hrastovega okusa, ki ga najdemo v tekili Patrón Añejo.

Tekila Patrón Añejo je nežna mešanica edinstveno staranih vrst tekile, ki se vse vsaj 12 mesecev starajo v majhnih sodih iz belega hrasta. Podobno kot pri proizvodnji vina je vsak letnik tekile Patrón Añejo skrbna mešanica, ki zagotavlja blago tekilo sladkega okusa. Zaradi svojega značilnega okusa po hrastovini, ki ga dopolnjujejo vanilja, rozine in med s karamelnim in dimnim zaključkom, je primerna za uživanje po požirkih. Vsaka steklenica je ročno oštevilčena in izdelana iz recikliranega stekla.

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne