Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Viskiji

Ardbeg Wee Beastie

0,7 l
Oprema steklenice: Brez
Vsebnost alkohola:47,4 %
Cena brez DDV:33,68 €
Cena z DDV:41,09 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

POŠASTNO OKUSEN DRAM
Ardbeg Wee Beastie je najnovejša stalna pridružitev. Le pet let staran viski Wee Beastie je prava bojevita mlada pošast z mogočnim okusom.

NEKAJ VELIKEGA IN DIMLJENEGA ...
Ustvarjalci viskijev Ardbeg so si zastavili cilj ustvariti najbolj surov viski Ardbeg z najmočnejšim priokusom dima. Rezultat teh prizadevanj je viski Ardbeg Wee Beastie, in ta čudovito dimljen dram, ki požgečka po jeziku, je najmlajši Ardbeg, kar so jih pripravili do sedaj.

Vonj sestavljajo intenzivne arome grobo mletega črnega popra skupaj z borovo smolo in ostrim pridihom dima. Nato v ustih nenadoma eksplodira okus čokolade, kreozota in katrana. Vrhunski okus po mesu preplavi brbončice, preden dolg slani pookus, ki napolni cela usta, izzveni ... in razkrije notranjo pošast te ikone iz Islaya.

Mlad in z intenzivnim okusom po dimu – gre za dram, ki ga leta še niso obrzdala. Staran v sodih »ex-burbon« in sodih za šeri oloroso je viski Wee Beastie popoln za pitje brez dodatkov ali kot slastna sestavina v močnih koktajlih s priokusom dima.

Ne hladno filtriran pri 47,4 %.

Kontakti

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne