Z uporabo spletne strani, se strinjate s piškotki. Sprejmi Zavrni
Pivo

Singha steklenica C24

24 x 0,33 l
Oprema steklenice: TK
Vsebnost alkohola:5 %
Redna cena z DDV:41,76 €
Zaloga:na zalogi
Količina:

Podrobnosti

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

Singha pivo je zvarjeno v Bangkoku na Tajskem iz najboljšega 100% ječmenovega slada in dveh vrst saaz hmelja, ki velja za najboljši hmelj na svetu. Rezultat je svojevrstno in gladko lager pivo.

Prvič so ga ustekleničili pred 88 leti. Na splošno velja, da je Singha najboljši tajski lager.  

Boon Rawd Brewery je s kraljevskim odlokom pridobila Garudo 25. oktobra 1939  in tako postala uradni dobavitelj tajskemu kraljevskemu dvoru, zato lahko uporablja slogan: „s kraljevim dovoljenjem“.
Garuda, državni in kraljevski uradni emblem, se le poredkoma podeljuje ustanovam in podjetjem. Podelijo ga le podjetjem, ki že dolgo služijo kraljevskemu dvoru in ljudstvu, ki vzdržujejo kvaliteto svojih proizvodov in storitev na visoki ravni, so finančno močni, imajo odličen sloves in tako lahko v najboljši možni  luči predstavljajo Kraljestvo širom po svetu. To je verjetno najvišja čast, ki si jo lahko podjetje ali ustanova pridobi, ki pa se lahko tudi odvzame, če reputacija pade pod to, kar se od nje zahteva in pričakuje. Ta podelitev torej pomeni, da je organizacija v tajskem kraljestvu zaupanja vredno podjetje.

 

 

 

Kontakti

  • T: 01 548 36 63
  • F: 01 548 36 44
  • M: 051 339 907
  • E: eshop@merit-hp.si

  • Delovni čas: PON-PET: od 8.-16. ure,
    SOB, NED in PRAZNIKI: zaprto.

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in redno vas bomo obveščali o prodajnih akcijah.


Vstopite v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, finimi vini, luksuznimi konjaki, bogatimi sladnimi viskiji in kraljevsko čokolado.

Potrjujem, da sem star/a 18 let ali več:

Da, star/a sem 18 let ali več

Ne